Sörvivor Ünlüler Gönüllüler

Show Tv'de ekranlarına 17 marta dönüş yapacak olan Survivor Ünlüler Gönüllülerin tam kadrosu belli oldu.Oluşan kadro için Acun Ilıcalı; "Adada gerçek bir hayat mücadelesi yaşanacak ve bu Survivor şimdiye kadarki en zor Survivor olacak".
Kadroyla ilgili, bu sene de hayal ettiğimiz kadroyu oluşturduk ancak ünlülere şimdiden şunu söylemeliyim ki karşılarında hiç ummadıkları kadar güçlü bir gönüllüler takımı geliyor. " şeklinde konuştu.
Acun Ilıcalı "Survivor Ünlüler Gönüllüler bu sene de Dominik Cumhuriyeti'nde yapılacak ve eşzamanlı olarak yayınlanacak.Bu yılın en büyük macerası Survivor için hem yarışmacıları hem de ekran başındaki izleyicileri şaşırtmak için şimdiden hazırlıklara başladık, herkesi sürprizlerle dolu bir Survivor bekliyor" dedi.Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmanın merakla beklenen fragmanı yayınlandı.
Survivor Ünlüler-Gönüllüler macerasına katılacak isimler belli olurken, yarışmanın merakla beklenen dün akşam fragmanı da yayınlandı.
İlke kez yayınlanan fragmana Mustafa Topaloğlu ve Doğuş damgasını vurdu. Uzaylı lakabıyla tanınan ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu'nun 'Yılana derim ki, fare var benimle uğraşma 'sözleri sosyal paylaşım sitelerinde şimdiden paylaşılmaya başlandı.
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012 ne zaman başlıyor? Kimler katılacak hangi ünlüler?
Gönüllüler in yeni bölümünde yarışacak 7 ünlü belli oldu. Acun Medya'nın düzenlediği Survivor yarışmasına gidecek ünlüler ve isimleri şöyle..

Show Tv'de yayınlanan ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının yeni sezonuna katılacak isimler belli oldu...
Akşam gazetesinde yer alan habere göre; mart ayında Dominik Cumhuriyeti'nde çekimlerine başlanacak yarışmaya katılacak kadronun kızları Nez, Almeda Abazi, Merve Büyüksaraç ve Sibel Tüzün.
Adaya gitmenin kendisi için başka yerde bulamayacağı bir deneyim olacağını belirten Sibel Tüzün, 'Bir ay gibi kısa bir zamanım var. Spor hocasıyla anlaşarak adaya gidene kadar kalan süreyi en iyi şekilde değerlendireceğim' dedi.
Doğayla iç içe, zorlu şartların yaşanacağı yarışmaya katılan erkek ünlüler arasında en dikkat çeken isim ise Doğuş. Geçen aylarda elinde saksı tutarak çektirdiği çıplak fotoğrafını twitter'dan paylaşan Doğuş, açıklamalarıyla henüz adaya gitmeden yeni bir fenomen olma yolunda.
Show Tv'nin twitter sayfası üzerinden izleyicilerin sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, yarışmaya katılacak isimle arasında Alp Kırşan,Mustafa Topaloğlu ve Doğuş'nun da

0 yorum: